SVALBARD HOTELL

Longyearbyens mest eksklusive overnattingsmulighet. Med utsikt mot syd, over Lars- og Longyearbreen, er den strategisk plassert i forhold til nordlyset, som oftest viser seg mod syd.

Vår ambisjon er å være Longyearbyens beste overnattingssted med høy standard, god service og en eksklusiv Arktisk atmosfære. Etter en lang dag i villmarken, kan du nyte lobbyens fristelser. Her tilbyr vi en lun og moderne lounge hvor du kan bestille forfriskninger i baren, mens du kan benytte deg av lobbyens polarbibliotek. Vi er behjelpelige med å booke opplevelser og bespisning. Velkommen!

  

Etter en lang dag ute i Arktis villmark, kan du slappe av med litt varm drikke og nyte utsikten over byens natur og gågate. Vi tilbyr gratis Wi-Fi og har gjeste-PC tilgjengelig i lobbyen. Vi ønsker deg velkommen, og vil gjøre vårt for å gi deg uforglemmelige Svalbardopplevelser. Booking av aktiviteter, restaurant og annen service kan gjøres i resepsjonen.

  

 

Svalbard Hotell Standard rom

 

standard rom pluss Standard plus rom

 

 business room  Business suite

 

Isbjørnsuite mot gavl  Isbjørn suite 

 

Svalbard Hotell er Longyearbyens nyeste hotell. Svalbard Lufthavn ligger 5 km unna. Flybuss koster kr 75,- per voksen og kr 20,- per barn, og vi har gratis parkering for leiebil ved hotellet.

Share:

  • Standard rom
  • Standard plus rom
  • Business suite
  • Isbjørn suite

Book


Book Now
replica watchesreplica rolex